-

actually, i'm not your type of woman. at all.

i keep dancing with my buds!

Hade en mycket fin kväll på Bongo Bar i fredags tillsammans med alla de bästa. Gud vilken kväll det blev med dans, alladels för många drinkar, tjejsnack inne på världens minsta toa, många roliga samtal, galna fulla vänner och en man som är min.
och han sa: min tjej är den finaste på hela stället.
Han är inte så dum han heller!

Nu väntar en vecka "praktik" vilket innebär att jag ska bosätta mig hos min vän Amanda, plugga projektarbete och även ta mig en tur till Ullared med girlsen!

sen är det bara EN VECKA innan vi drar till fjällen!
jagalbinjenserikamandadavidemmafelicia&linnéa!
HEJA! nu kör vi!

livet! kom och ta mig!



Hej mitt fantastiska vinterland! Nu är jag tamigfan här!
att gå hem från bussen idag var en fröjd utan dess like.
Ett starkt ljus från himla lös upp hela marken så att snön glittrade
och allt blänkte. Ingen aning om vad det kan ha varit, kan ha varit solen.
Vilket är ytterst tveksamt eftersom den mest har lyst med sin frånvaro sen
oktober! Men nu verkar den vara tillbaka, och snälla solen, försvinn inte igen,
jag saknar dig så!

såhär glad var jag när jag kom in efter världens längsta promenad hem från busshållplatsen!
Tack solen, du gjorde min dag!


tvåtusenelva, jag ska ta dig med storm!

det är januari och det snöar, smälter, snöar

första månaden på den enda året någonsin som kommer kallas 2011.
året då jag ska sluta skolan och dansa på ett flak och sjunga att "fan vad bra vi är!"
året då jag ska kyssa en fin pojke så mycket som jag bara orkar,
året då hela livet och världen ligger framför mina fötter.

jag ska dansa nätterna lång och fika hela dan.
jag ska skratta med mina vänner, dricka te och vara sådär jobbigt svår och härligt lättsam.

tvåtusenelva.
det samakr bra i munnen att säga det. tvåtusenelva.

(bilden är från Le Love och är tillägnad dig F.)


To all the single ladies

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


Kan inte beskriva hur trött jag är på att se mina Kvinnor bli sårade.
Pojkar som tror att de kan behandla Kvinnor precis hur de vill.
Ljuga, gå bakom ryggen, ta saker för givet och bete sig hur fan de vill och
ändå kunna se sig själva i spegeln varje dag.
Jag orkar inte se mina Kvinnor koka av ilska, skaka av gråt eller älta "vad gjorde jag för fel"
en enda natt till.
Tjejer! Kvinnor! Flickor! Damer!
Det är dags för oss att faktiskt ta oss själva i kragen, stödja oss på varandra. Se till att varenda en av oss lyckas att klättra enda upp. Inte lämna någon bakom oss. Vi är värda så jävla mycket mer än de pojkar vi alla har upplevt under den senaste tiden.
Det är dags att vi ägnar oss åt varandra, åt kärlek och vänskap mellan oss Kvinnor, glömmer den där pojken (what's his face?!) och inser att det viktigaste är att vi har varandra. I alla lägen.

Då lovar jag att det en dag kommer dyka upp en MAN, och vi kommer först vara totalt livrädda. Inte våga ge oss in i något som kan krossa ens hjärta igen. Men jag lovar, att när vi lämnat alla POJKAR bakom oss så kommer rätt MAN en dag dyka upp. Han som gör allt bra igen. Och tills dess så har vi varandra.


Don't you ever for a second get to thinkin'
You're irreplaceable.

Truth is, everyone is going to hurt you. You just have to find those who are worth suffering for


girls night in


igår kväll hade jag bjudit hit mina allra närmsta kvinnor + en vacker man för en mysig middag. serverade toast skagen till förrätt. fläskfilé, potatisgratäng och sås & sallad till varmrätt. marängschwisch?! (haha!) till efterrätt. och som vi åt, och som vi skrattade, och som vi pratade som bara vi kan göra.

from the bottom of my heart , i TOTALY love you guys. tack för att ni är en del av mitt liv. <3

NU BÖRJAR TAGGET!!!!!!

STUDENTEN OM 5 MÅNADER!! AAAAHHH!! GJORT BÄSTA LISTAN FÖR ATT KOMMA I RÄTT MOOOOD:
--------------------------------------->THE START OF SOMETHING NEW!<-----------------------------------------------



AAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!

your touch is electric.

baby. du är så jävla komplicerad.
du är vacker och sexig och har världens mest perfekta axlar. och du är den personen jag känner som skiljer sig mest ifrån mig. du har en helt annan livssyn. och du har blå ögon som kan få mig att göra precisvadsomhelst för dig.

jag förstår mig inte på dig!

hur du kan ta mig med storm som du gör? hur jag kan kasta allt hat jag bara kan hitta inom mig över dig och du bara ler sådär oemotståndligt som du gör när jag blir arg på dig och kysser mig så att jag bara vill lägga mig ner och avlida eller helst bara kyssa dig tillbaka hela, verkligen hela tiden?

du är inget jag önskar mig men du är allt jag vill ha.
baby,
vad gör du med mitt sinne? för jag kan sure as hell not figure it out..

kan du möta mig på bänken där vi delade första folkölen.


society

en kväll full med tankar. om livet.
vad man ska göra med sitt liv. att våga stå upp för det man tycker, för de värderingar man står för och vågar ta ställning. våga lämna ett avtryck. här. utan att det ska vara någonsomhelst fel med det.
(när isblå vindar blåser så kallt är ikväll mitt sätt att få mitt ord sagt, och kära vänner, tro inte att jag kränker vad ni tycker. detta är bara ett av mina sätt att säga vad jag vill ha sagt)
jag förstår absolut dom som inte vill säga vad de röstar på. man vill inte bli dömd av sin åsikt. eller så vill man helt enkelt bara hålla det för sig själv. jag förstår även de som inte röstar eller tycker jag. man har olika synsätt på det mesta. och det tycker jag är helt fantastiskt. vi lever i ett land dör vi får säga, tycka och tänka vad vi vill. det är en fantastisk rättighet, men kom ihåg mina vänner, det är också en skyldighet.

värna om det ni tror på. livet ligger framför er.
låt livet komma och ta er. så jävla hårt. och var aldrig rädda för att gå er egen väg.
jag har nu bestämt mig, att det är dags att jag börjar stå bakom det jag tror på!

-

drömde värsta drömmen i natt. drömde att du sa "när jag inte är med dig så saknar jag dig inte"
vaknade upp med ett ryck, och insåg att detta har hänt.

2010

detta var året som..
- Jag gick på min första "nära vän som fyller arton i år"- fest, hos min amanda. vilket blev en helt awesome start på året! Där träffade jag nämligen några sjukt vackra kvinnor som idag är några av de bästa jag vet.

Min fina vän Felicia hade också artonårsfirande, men det var i form av ett prinsesskalas!
- Jag åkte till åre tillsammans med fina vänner och pkte skidor i en vecka. det var helmysigt och kallt så in i. Men värt som tusan!

- i Mars fyllde min bästa vän Albin 18. vi firade hos honom med mys, med bara de närmaste.
- Jag åkte till New York. O-M-G! jag älskar den staden. den har allt allt allt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och jag ville INTE åka hem!!

- När jag kom hem så fyllde Malin först arton den sisa april, och sen var det födelsedag på födelsedag genom hela maj, tex malin moa nicole och sist men inte minst Jag.
- Jag & albin hade en gemensam artonårsfest, där vi hyrt en liten lokal och bjudit in våra finaste och bästa vänner. En mycket lyckad kväll om jag får säga det själv! Min födelsedag var också fabulous, champagnefrukost & middag på Twin City med familjen gällde då.

- Sedan bar det av till Siestafestivalen. och vilken helg det blev! bra musik, galna festivaldeltagare, sunkiga som sjutton, dans i leran och mys i tälten. var verkligen heöt amazing tycker iaf jag!
- Skolavsluting´och mitt livs sista sommarlov inleddes.
- For till Italien med min familj i tio dagar.
- Kom hem, och förberedde mig på att börja jobba. Då hände det som inte fick hända.. Fick mitt hjärta slaget i spillror. Jobbet den här sommaren blev en pina, för där kunde jag inte fy från mina tankar. Måste bara nu än en gång tacka mina fantastiska vänner som tröstade mig på nätterna, lät mit sova i deras sängar så jag slapp vara ensam och fanns där varje steg på vägen. Utan er hade jag aldrig klarat mig!
- jobbet slutade, samma kväll for jag till Prag tillsammans med mina 7 fantasiska kvinnor, och vilken vecka vi hade!! den går tyvärr inte beskriva såhär i en blogg. Ingen förutom vi kommer nog förstå vad vi fick uppleva. Det är den bästa veckan jag upplevt so far i mitt liv. TACK TJEJER!



- Skolan började, och motivationen efter en sommar full av dramatik kändes ju sådär lagom party. MEn det var bara att bita ihop, och varje dag när man öppnar dörrarna till skolcafét så sitter ju mina fantastiska människor där. Som gör hela skolvistelsen till en barnlek.
- När september kom så hade jag fått tillbaka kontakten med en förlorad person, var uppriven och förvirrad och åkte till London medan ahn fyllde 19 här hemma. Saker och ting var nu i en enda röra, och det är de nästa fortfarande, kan an säga.

- Oktober och November hade inte speciellt mycket att bjuda på. Förutom tunga skolarbeten och fina kvällar på Bongo Bar. riktigt tunga höstmånader men som även de på något makalöst sätt gick fort de också..
- December kom, vilket betydde, snart avsluting, snart sista inlämingsdagen, snart jul, snart lov! Vilket det blev och Julen 2010 blev väldigt fin och minnsevärd.
- och så nu, där vi helt plötsligt befinner oss i presens. 2 dagar efter Nyårsafton. En nyårsafton som var hur fin som helst och spenderades med de jag tycker allra mest om. Tusen tack för det här året vänner. NU gör vi 2011 med allt det innebär ÄNNU bättre!

RSS 2.0