spotifylistornas härskarinna

en lista till er som inom loppet av en månad kommer stå på ett flak och skrika och sjunga och gråta och dansa, här har ni något som får er att börja tagga till; FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

och till er som bara är så taggade på sommar eller har ett långt sommarlov framför er, njut av det!
Här är den sköna sommaren som jag har lovat dig


jag jämför alla jag träffar med dig

tänkte på det där med kärlek.
jag kan inte definiera det ordet med något annat än dig.


att sepndera en helg i en fin väns sommarstuga tillsammans med de finaste kvinnorna på jorden kan inte bli annat än den bästa starten på resten av mitt liv!


ett erkännande

Bara för att dina isblå ögon får mig att falla dit igen.
Tappar all fokus i din närhet,
Snubblar till och faller och slår i knät som fan men försöker spela cool, reser mig och skrattar och säger det gjorde minsann inte alls ont.
Du kollar på mig med en orolig blick och frågar är det säkert? och jag bara hmm:ar och säger jovisst jaja jag är bara så himla klantig.
Men hur kommer det sig att jag aldrig snubblar eller fumlar eller stammar när inte du är där?

nu vill jag älska och förlåta och dansa utan skor



skoltrötthetens fakutm

på tisdag är det 1 månad kvar. jag dricker tonvis med kaffe och försöker intala mig själv att plugga till det sista naturprovet, kämpa mig igenom de sista filosofilektionerna, le åt att reslutatetn kanske inte alltid blir det man tänkt, men livet går vidare i alla fall. dricker mer kaffe. har en vit helg för att bevisa att man inte alls skiter i allt, att man tar ansvar och faktiskt pluggar in i det sista. åker ut till en fin man i skogen för att andas ut. inser att man aldrig varit så nära någon som man är med ens närmasta vänner nu. stirrar på pappret om DNA-molekyler. skärper sig, läser två rader. kollar om det finns något annat att göra.

1 månad. sedan kommer det läskigaste och mest svinlande jag någonsin upplevt.
det börjar på S och slutar på tudenten. stava kan jag i alla fall!


RSS 2.0